Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

IP camera buiten

U doet er verstandig aan om grote eisen te stellen aan uw alarmsysteem. Zeker wanneer uw woning of bedrijfspand van verschillende kanten binnengedrongen kan worden, is een IP camera buiten ophangen zeer verstandig. IP staat in dit geval voor ‘internet protocol’, wat inhoudt dat u de beelden die ze maken online te bekijken zijn. Zo kunt u wanneer u maar wilt de beelden bekijken via smartphone of computer. Zoekt u een perfecte visuele aanvulling op de veelzijdige alarmsystemen uit ons brede aanbod? Dan is een IP camera voor buiten precies wat u zoekt.

Wat is de beste IP camera voor buiten?

De beste IP camera voor buiten is een Hikvision of Dahua bewakingscamera. Deze merken combineren een uitstekende beeldkwaliteit met een zeer helder contrast bij weinig licht. Dankzij geavanceerde technieken kunnen ook ‘s nachts gedetailleerde beelden met ware kleuren worden geleverd. Een goede bewakingscamera is ook eenvoudig te installeren. Heeft u toch ondersteuning nodig bij de installatie en onderhoud van de beste IP camera buiten? Dan kunt u op ons rekenen. AlarmsysteemExpert is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, wat betekent dat wij uw beveiliging aanleggen volgens de strengste eisen.

IP camera buiten draadloos

Wist u dat uw nieuw IP camera buiten ook draadloos aangesloten kan worden? Zeker wanneer u van wifi gebruik maakt, zijn kabels absoluut overbodig! In plaats daarvan functioneren de IP camera’s met WiFi - en eventueel ook de andere componenten - op batterijen. Uiteraard hebben deze een beperkte levensduur. Dat is niet zo erg, aangezien u tijdig signalen ontvangt wanneer de batterijen leeg beginnen te raken. Zo kunt u uw IP camera buiten die draadloos met uw netwerk verbindt gewoon blijven gebruiken.

IP camera buiten wifi

Wanneer u geen kabels wilt gebruiken voor uw IP camera voor buiten, is WiFi een uitstekende oplossing. Het is dan wel van belang dat uw WiFi-verbinding ook buitenshuis betrouwbaar is. Zijn er naast uw HD WiFi camera veel verschillende apparaten op het netwerk aangesloten? Kies dan voor een IP camera voor buiten met dualband WiFi. Camera’s met deze functie kunnen wisselen tussen twee verschillende WiFi-frequenties, waardoor de verbinding veel stabieler wordt.

IP camera buiten merken

Bent u op zoek naar een betrouwbare IP camera om buiten te bevestigen? We geven u graag even een overzicht van onze veelzijdige IP camera’s:

    • Dahua: een ijzersterk merk met veelzijdige camera’s die moeiteloos uw gehele erf in de gaten houden. Kies voor één exemplaar of een gehele set waarmee u moeiteloos uw hele woning of bedrijfspand kunt bewaken!
    • Hikvision: Dit gerenommeerde merk produceert veel verschillende camera’s van topkwaliteit. Met behulp van het innovatieve Hikvision kunt u uw camerabeelden altijd en overal direct bekijken.
    • Ezviz: een dochteronderneming van Hikvision. Onze Ezviz IP camerasystemen zijn voornamelijk geschikt voor particulieren en kleine bedrijven.
    • Reolink: Voor zowel binnen als buiten vindt u tussen onze Reolink camera’s de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde modellen. De camera’s van dit merk zijn eenvoudig toe te voegen aan uw smart home, waarna u bepaalde instellingen met uw stem kunt besturen.

Bent u op zoek naar deskundig en persoonlijk advies over de beste IP camera voor buiten en de merken die we aanbieden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Gorinchem.

IP camera set buiten

Voor een complete IP camera set voor buiten bieden wij meerdere mogelijkheden, met een keuze voor een systeem met twee, drie of vier camera’s. Deze sets worden geleverd inclusief HD recorders, waarmee u de videobeelden professioneel kunt opslaan. Een moderne IP camera set voor buiten is bij ons beschikbaar met resoluties tot wel 4K. Met deze hoge resolutie mist u geen enkel detail! U houdt uw complete omgeving scherp in de gaten met de beste HD camerabewaking van AlarmsysteemExpert.

IP camera buiten kopen

Er zijn verschillende modellen IP camera voor buiten die u kunt kopen. Naast een PTZ camera kunt u dan ook kiezen voor een dome camera buiten. Een dome camera is klein, robuust en onopvallend. Zeker wanneer u kiest voor zwarte dome camera’s is uw alarmsysteem met camera uitermate discreet. Wanneer u een IP camera voor buiten wilt kopen bestelt u deze bij ons eenvoudig via onze webshop. U kunt daarnaast ook eenvoudig online een offerte aanvragen. AlarmsysteemExpert is meer dan twintig jaar dé specialist in beveiliging!