Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

IP camera buiten

U doet er zeer verstandig aan om grote eisen te stellen aan uw alarmsysteem en het overzicht dat u heeft van uw terrein. Zeker wanneer uw woning of bedrijfspand van verschillende kanten binnengedrongen kan worden, is een IP camera buiten ophangen zeer verstandig. IP staat in dit geval voor ‘internet protocol’, wat inhoudt dat u de beelden die ze maken online te bekijken zijn. Zoekt u een perfecte audiovisuele aanvulling op de veelzijdige alarmsystemen uit ons brede aanbod? Dan is een IP camera die buiten kan hangen precies wat u zoekt. Indien gewenst, helpt onze ervaren monteur u met de installatie!

Beste IP camera buiten

Bij AlarmsysteemExpert vindt u moeiteloos de beste IP camera voor buiten. Ze zijn te vinden in basissets voor zowel uw Jablotron als uw Ajax alarmsysteem. Een grote vereiste voor uw camera is dat het apparaat tegen alle weersomstandigheden is opgewassen. Gelukkig ziet u op onze overzichtelijke website direct welke modellen tot de beste IP camera mogelijkheden voor buiten behoren. De Hikvision sets met één of meerdere camera’s die de hoogste resoluties bieden zijn hier belangrijke voorbeelden van. De weerbestendigheid wordt op de pagina van ieder product duidelijk aangegeven. Zo weet u bij AlarmsysteemExpert altijd waar u aan toe bent!

IP camera buiten wifi

U kunt heel simpel uw IP camera buiten aan uw wifi netwerk verbinden. Zo heeft u de mogelijkheid om online de beelden te kunnen bekijken die door uw Hikvision Turbo camerabewaking worden opgenomen. Het aansluiten van uw beveiliging gaat het gemakkelijkst wanneer u daarvoor de meegeleverde ethernetkabel gebruikt. Hiermee wordt er direct verbinding gemaakt met uw netwerk, in plaats van dat de camera’s er nog naar moeten zoeken. De manier waarop de verbinding van uw IP camera buiten met uw wifi netwerk tot stand komt, hangt af van uw model en merk. Wilt u toch een kleine indruk? Bekijk dan de video hieronder om te zien hoe u uw Dahua camera aan uw netwerk koppelt.

IP camera buiten draadloos

Wist u dat uw nieuw IP camera buiten ook draadloos aangesloten kan worden? Zeker wanneer u van wifi gebruik maakt, zijn kabels absoluut overbodig! In plaats daarvan functioneren uw camera’s - en eventueel ook de andere componenten van uw beveiligingssysteem - op batterijen. Uiteraard hebben deze een beperkte levensduur. Dat is niet zo erg, aangezien u tijdig signalen ontvangt wanneer de batterijen leeg beginnen te raken. Zo kunt u uw IP camera buiten die draadloos met uw netwerk verbonden is gewoon blijven gebruiken.

IP dome camera buiten

Zoekt u beveiliging die zowel klein als onopvallend maar ook robuust te noemen is? Deze eigenschappen maken een IP dome camera namelijk voor buiten maar ook voor binnen geschikt. Bij AlarmsysteemExpert vindt u onder andere moderne camera’s die via een ‘ouderwetse’ coax kabel verbonden kunnen worden. Hiervoor gebruikt u onze Dahua HDCVI camerabewaking, die oud met nieuw verbindt! Zo houdt u, ongeacht de leeftijd van uw beveiligingssysteem, met uw IP dome camera buiten alles moeiteloos in de gaten.

IP camera buiten merken

Bent u op zoek naar een betrouwbare IP camera om buiten te bevestigen? De merken waar AlarmsysteemExpert vanuit gaat zijn namelijk niet mis! We geven u graag even een overzicht van onze veelzijdige IP camera’s:

  • Dahua: een ijzersterk merk met veelzijdige camera’s die moeiteloos uw gehele erf in de gaten houden. Kies voor één exemplaar of een gehele set waarmee u moeiteloos uw hele woning of bedrijfspand kunt bewaken!
  • Hikvision: deze fabrikant begint langzaam maar zeker de gehele wereld te veroveren. Met behulp van het innovatieve merk Hikvision kunt u wanneer u wilt geschoten beelden online opvragen.
  • Ezviz: een dochteronderneming van Hikvision. Onze Ezviz by Hikvision IP camerasystemen zijn voornamelijk geschikt voor particulieren en kleine bedrijven. Bovendien hoeft u voor camera’s die zijn verborgen in zonnebrillen, pennen en fotolijsten niet verder te zoeken dan dit gerenommeerde merk!
  • Foscam: zowel voor binnen als buiten vindt u tussen onze Foscam camera’s de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde modellen camera’s.

Bent u op zoek naar deskundig en persoonlijk advies over de beste IP camera voor buiten - en de merken die ze aanbieden - die bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Gorinchem!