U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bel met één van onze experts!
+31 (0)85-0160316U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Als u druk bezig bent in uw horecazaak, is het niet altijd makkelijk om alles in de gaten te houden. Zo kunnen er ook wel eens klanten weglopen zonder te betalen. Daarnaast zijn er ook gevallen van inbraak tijdens sluitingstijd of misschien zelfs brand. U kunt dit voorkomen door gebruik te maken van een alarmsysteem die perfect aansluit op uw horecazaak.
U kent ze vast wel, de klanten die lekker eten en vervolgens zo snel mogelijk weggaan zonder te betalen. Dit is voor u natuurlijk erg vervelend en soms lastig te voorkomen. U heeft natuurlijk niet een alziend oog. Door Hikvision IP camerabewaking te gebruiken kunt u ten alle tijden zicht hebben op uw horecazaak. U kunt alles zien met IP camera’s in uw horecazaak en eventuele dine and dashers betrappen! Heeft u het gemist, maar later teruggezien op de camerabeelden? Dan kunt u de beelden ook gebruiken om de daders op te sporen!
Er zijn altijd wel inbrekers op de loer, dit kan helaas niet altijd voorkomen worden. Door een alarmsysteem te gebruiken, kunt u inbrekers al snel afschrikken. Veel inbrekers zullen al snel weggaan als ze zien dat er camera’s aanwezig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een dummy camera gebruiken en een aantal beveiligingsstickers. Wilt u liever echte beveiliging? Kies dan bijvoorbeeld voor de MotionCam Outdoor. Zo wordt niet alleen de beweging rondom uw horecazaak gedetecteerd, maar kunt u via de camera ook zien wie de verdachte persoon is. Inbrekers afschrikken met een alarmsysteem kunt u al makkelijk bereiken met een bewegingsmelder en een sirene. Zodra die afgaat, ziet u die inbrekers niet meer terug!
Als horecazaak is het extra belangrijk om op brandveiligheid te letten. Vooral als u een grote keuken heeft of apparaten die veel hitte afgeven is het belangrijk om een goede brandmelder te gebruiken, zoals de Ajax Fireprotect PLUS. Deze brandmelder geeft niet alleen alarm bij rook, maar ook als er een temperatuurstijging is. Zo kunt u er snel bij zijn en voorkomen dat de brand zich verspreidt in uw horecazaak.