Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Camerabewaking

Wilt u weten wat er zich op en rond uw erf afspeelt direct kunnen ingrijpen wanneer iets gebeurt? Dan is professionele camerabewaking onmisbaar! U doet er daarom goed aan om uw eventuele bestaande alarmsysteem hiermee uit te breiden. Bovendien zijn er diverse componenten en accessoires waar u gebruik van kunt maken om uw camerabewaking en -beveiliging mee te optimaliseren. Weet u niet goed wat u moet kiezen? Dan kunt u altijd de deskundigen van AlarmsysteemExpert even aanschieten voor meer informatie!

Hoe werkt camerabewaking?

Moderne HD camerabewaking werkt met geavanceerde technologieën, waarmee elke omgeving op intelligente wijze gemonitord kan worden. Zo bestaan er bijvoorbeeld camera’s die dankzij artificial intelligence zelf kunnen inzoomen op verdachte situaties. Wanneer camerabewaking wordt gecombineerd met een database, behoren kentekenherkenning of gezichtsherkenning tot de mogelijkheden. Ook zonder deze toepassingen kunnen moderne bewakingscamera’s steeds meer. Dankzij moderne technieken is camerabewaking in staat ook in een donkere omgeving heldere beelden met veel detail weer te geven.

Hoe moet ik camerabewaking installeren?

Let bij het installeren van uw camerabewaking op de locatie waar u de camera wilt plaatsen. Het is van groot belang dat u de kwetsbare zones zoveel mogelijk beschermt. Dat betekent ook dat u eventuele kabels zoveel mogelijk wegwerkt. Heeft u vragen over de installatie en onderhoud van uw camerabewaking? Voor alle vragen, ondersteuning of de complete aanleg kunt u terecht bij AlarmsysteemExpert. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Als u dat wenst installeren wij uw camerabewaking volgens de strengste eisen.

Camerabewaking set

In veel gevallen is camerabewaking het perfecte middel om een erf te beveiligen. Kies daarom voor een complete camerabewaking set! Bij AlarmsysteemExpert vindt u de hoogst aangeschreven merken om onmiddellijk op elke situatie in te kunnen spelen. Een complete camera set inclusief de juiste HD recorder is mogelijk vanaf twee camera’s. Wilt u een set met meer camera’s dan wij kant en klaar aanbieden? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag een offerte aan. Welke camerabewaking set van AlarmsysteemExpert u ook kiest, u profiteert van de hoogste beeldkwaliteit!

Camerabewaking draadloos

Bent u op zoek naar een camerabewaking die op een draadloos systeem functioneert? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres! Kies dan voor een HD WiFi camera, bijvoorbeeld van het merk Reolink. De camerabewaking van dit merk valt moeiteloos in te passen in uw smart home. Bij een draadloos netwerk is het vaak nog wel nodig om de camerabewaking en overige apparaten op netstroom aan te sluiten. U kunt het echter ook anders oplossen! Met Power over Ethernet (PoE) verloopt de stroom over de netwerkkabel. Hiermee bespaart u alsnog op het aantal kabels dat u moet aanleggen.

Camerabewaking buiten

In ons assortiment vindt u de beste camerabewaking voor buiten. Een belangrijke eigenschap waar buitencamera’s aan moeten voldoen, is dat ze water- en stofbestendig moeten zijn. Camera’s met een IP64-rating of hoger kunt u zonder zorgen buiten gebruiken. Op die manier kunt u altijd, waar ter wereld ook, zien wat er op en rond uw erf gebeurt. Met behulp van apps voor Android, iOS en Windows kunt u bovendien allerlei instellingen naar wens aanpassen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om direct meldingen te ontvangen wanneer u camerabewaking buiten verdachte gebeurtenissen ziet.

Camerabewaking kopen

Wanneer u een professionele camerabewaking wilt kopen, kunt u altijd bij AlarmsysteemExpert terecht. Wij bieden camera’s van verschillende topmerken, zoals Hikvision en Dahua. Naast professionele camerabewaking kunnen wij u ook helpen met andere alarmsystemen van onder meer Jablotron en Ajax. Zo kunt u bij ons ook rookmelders, bewegingsdetectie en waterdetectie naast uw camerabewaking kopen voor een volledige bescherming. AlarmsysteemExpert is al meer dan twintig jaar dé specialist voor beveiliging!